Observera att vi bytt fakturaleverantör från Marginalen Bank till PayEx Sverige AB.

Registrytjänster är en stor del av vårt tjänsteutbud. Vi kan ombesörja din närvaro på nätet. Vare sig det gäller IPv4-adresser, Autonoma system, IPv6 eller Sponsoring LIR är vi där för din hjälp.

IP-adresser och Autonoma System

IP-adresser är liksom övriga registrytjänster är en stor del av vårt tjänsteutbud. Vi kan ombesörja din närvaro på nätet. Vare sig det gäller IPv4-adresser, Autonoma system eller IPv6.

LIR/Sponsoring LIR/Outsourced LIR

Local Internet Registry (LIR) är en term som används för att beskriva medlemmarna i RIPE NCC. De kallas LIR:s eftersom de ansvarar för distributionen av IP-adressrymden och registrering av adressutrymme på en lokal nivå. Vi hjälper såväl internetleverantörer (ISP), telekomföretag, såväl som akademiska institutioner med ansvar, distribution och registreing och handhavande av LIR.

DNS-tjänster

När ni erhåller IP-adresser från oss ingår normal utpekning av reverse-DNS för prefix delegerade till er ur våra adressrymder.Vi kan även vara primär DNS för era domäner, både reverse och forward. Vi kör även DNSSEC med kryptonycklar för er räkning.

IP

Ni kan beställa IPv4-/IPv6-adresser samt AS från oss. Se priser och villkor.

Läs mer »

LIR-tjänster

LIR, Sponsoring LIR eller Outsorced LIR, vi har tjänsen för dig.

Läs mer »

DNS

Resilans DNS-tjänster är ett tjänsteutbud där vi driver eller pekar ut DNS. Även DNSSEC och IPv6.

Läs mer »

Historia

Resilans har egna IPv4-block av historiska orsaker.

Läs mer »